“TBB 52. BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI” VE “İSTANBUL TAHKİM MERKEZİ SEÇİMLERİ”
Tarih: 24.09.2023 | Okunma Sayısı: 259
23 Eylül 2023 tarihinde Ankara’ da 52.si yapılan TBB Baro Başkanları toplantısına Baro Başkanımız Av. Sibel TORUN katıldılar.

Toplantıda;

# Resmi Gazetede yayımlanan 2023-2024 Yılı Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi ve CMK Ücret Tarifesi hakkındaki düşünceler paylaşıldı,eksik bazı hususlar hakkında görüşümüz bildirildi.

# TBB Avukatlık Kanunu Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik hakkında görüşme gerçekleştirildi.Ordu Barosu'nun görüşü TBB Yönetimi ile paylaşıldı.

# TBB Reklam Yasağı Yönetmeliği hakkında yapılan çalışma ve değerlendirmeler incelenerek görüş ve öneriler dile getirildi.Ayrıntılı rapor yazılı olarak sunulmak kaydı ile görüşümüz paylaşıldı.

#Oyumuzu kullandığımız  İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC) Genel Kurul Üyeliği Seçimi gerçekleştirildi .Seçim sonucu Genel Kurul Üyeliğine seçilen Tekirdağ Başkanı Av.Egemen Gürcün'e, Karabük Başkanı Av.Emrah Köklü'ye, Çankırı Başkanı Av.Mustafa Deniz ve Nevşehir Başkanı Av.Murat Boz'a başarılar  diliyoruz.

19.09.2024