BAROMUZ TÜRK MÜZİĞİ KOROSUNDAN MUHTEŞEM MÜZİK ŞÖLENİ
Tarih: 29.11.2023 | Okunma Sayısı: 304
BAROMUZ TÜRK MÜZİĞİ KOROSUNDAN MUHTEŞEM MÜZİK ŞÖLENİ

Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Baromuz avukatlarından oluşan Müzik Topluluğumuzla, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Aytunç AYDIN yönetiminde, Türk Müziği Konserimizi müzikseverlerle buluşturduk. 

Bizleri katılımlarıyla ve destekleri ile onurlandıran, Ordu Valisi Sayın Muammer EROL, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hilmi GÜLER, Ordu İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Tayfur Sami ATILGAN, Ordu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan BAŞ,TBB Denetleme Kurulu Üyesi önceki dönem Baro Başkanımız Sayın Av. Haluk Murat POYRAZ değerli il protokolümüzün temsilcilerine,

İş ve aile hayatlarından fedakarlık ederek yoğun uğraş ve mesai harcayarak bu unutulmaz geceyi birlikte var eden koro şefimiz ve saz ekibi ile başta Kültür Sanat ve Sosyal Etkinlikler Komisyon Başkanı Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Av. Ayça ODABAŞ olmak üzere Baromuz müzik topluluğunun değerli üyelerine ve elbette konserimizde teşrifleri ile bizleri onurlandıran müziksever misafirlerimize teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

#Av. Asuman Aydıner 
#Av. Ayça Odabaş 
#Av. Belgin Güllü Altunbaş 
#Av. Burak Bayram 
#Av. Cansen Canbaz Uçan 
#Av. Cem Mağden 
#Av. Caner Dervişoğlu
#Av. Engin Dirhemsiz 
#Av. Ezgi Merve Yurdakul
#Av. Fatih Karataş 
#Av. Günay Ahsen Kurucu
#Av. Haluk Türkmen 
#Av. İrem Akmaz 
#Av. Ömer Faruk Baki
#Av. Tuğçe Usta
#Av. Zeynep Hilal Şimşek 
#Stj. Av. Burhan Tunç

ETKİNLİK TAKVİMİ

19.09.2024
AV. SİBEL TORUN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.