GENEL KURUL DUYURUSU
GENEL KURUL DUYURUSU

Baromuzun Değerli Üyeleri,
Saygıdeğer Meslektaşlarım,

Baromuz Yönetim Kurulunun 28.05.2021 tarih ve 2021-23-1 sayılı  kararı ile Avukatlık Kanununun 1136 Sayılı Ek 3. maddesi ve 90. maddesi ile Avukatlık Kanunu Yönetmeliğinin 52. maddesi gereğince Baro organlarının seçimlerinin yapılmasına karar verilmiştir.

Karar gereğince, ORDU KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ (Akyazı Mahallesi, Org. H .İbrahim FIRTINA Bulvarı No:36 52200 Merkez/ORDU )adresinde, 03 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ SAAT 10:00’ da GÜNDEM GÖRÜŞMELERİ ve 04 TEMMUZ 2021 PAZAR AYNI YERDE 09.00-17.00 saatleri arasında BARO ORGAN SEÇİMLERİNİN yapılmasına,
Çoğunluk ilk toplantıda ( Baro levhasındaki üye sayısının yarıdan bir fazlası ) sağlanamadığı takdirde, Olağan Genel Kurulun, 10 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ günü GÜNDEM GÖRÜŞMELERİ ve 11 TEMMUZ 2021 PAZAR Günü BARO ORGAN SEÇİMLERİ yapılmak üzere aynı yer ve saatlerde aynı gündem ile ( Baro levhasına kayıtlı avukatların 1/10 sayılı sağlanması halinde ) toplanılmasına karar verilmiş olup anılan Genel Kurul Kararımız ve Genel Kurul Gündemimiz, Avukatlık Kanununun 84. maddesi gereğince bilgilerinize sunulmaktadır.

Baro Levhamızda kayıtlı  tüm avukatların listeleri ile 10 yıl ve 5 yıl hizmetini dolduran Avukatların listesi Seçim Kurulunun olurlarından sonra gönderilecek ve ayrıca ilan edilecektir.

Aday olan ve olacak olan tüm üyelerimize başarılar ve Genel Kurulumuzun birlik, beraberlik ve dayanışma içinde  geçmesini Baromuza ve mesleğimize hayırlar getirmesini dilerim.

Saygılarımla.

Av. Haluk Murat POYRAZ