OKSM PERDELERİ TİYATBARO’ NUN HARİKA SUNUMU İLE ARALANDI
Tarih: 10.10.2023 | Okunma Sayısı: 169

OKSM PERDELERİ TİYATBARO’ NUN HARİKA SUNUMU İLE ARALANDI

Cumhuriyetimizin 100.Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında, Baromuz avukatlarından  oluşan Tiyatro Topluluğumuzla (TİYATBARO) sahnelenen, Müjdat Gezen' in Kandemir Konduk ile birlikte yazdıkları, ARTİZ MEKTEBİ tiyatro oyunumuzu Ordulu sanatseverlerle buluşturduk.

Sanat gecemizde bizleri katılımlarıyla onurlandıran, Altınordu Belediye Başkan Vekili Sayın İsa HİTALOĞLU, Gülyalı Belediye Başkanı Sayın Ulaş TEPE' ye, Kıymetli Meslektaşlarımız ve Ordulu sanatseverlere, iş ve aile hayatlarından fedakarlık ederek yoğun uğraş ve mesai harcayarak bu unutulmaz geceyi birlikte var eden yönetmenimiz Burak GÜLER ile tiyatro topluluğumuz “TiyatBaro” nun değerli oyuncularına sonsuz teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

#BurakGüler
#AsumanAydıner