ORDU BARO MECLİSİ 4. DÖNEM 3. OLAĞAN ÜYE TOPLANTISI
Tarih: 5.07.2023 | Okunma Sayısı: 223
ORDU BARO MECLİSİ 4. DÖNEM 3. OLAĞAN ÜYE TOPLANTISI

Baro Meclisimiz, gündemindeki konuları görüşmek üzere bugün 3. Üye toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda,  07 Temmuz tarihinde adalet bakanlığı ile yapılacak olan ve ülkemizin adalet sistemine oldukça faydalı geçeceğine inandığımız, baroların ve avukatlık mesleğinin sorunları, karşılaşılan zorluklar ve bunlara ilişkin çözüm önerilerin görüşüleceği toplantı ve aynı gün yapılacak olan TBB Baro Başkanları toplantısında ele alınacak konular ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Baromuzun talep ve önerileri değerlendirildi.

Demokrasiye, insan hak ve özgürlüklerine, hukuk devletimizin işlerliğine katkı sunan tüm meslektaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor toplantımızın sonuçlarının ülkemize, baromuza ve mesleğimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Ordu Barosu Başkanlığı

ETKİNLİK TAKVİMİ

19.09.2024
AV. SİBEL TORUN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.