TBB 13. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI
Tarih: 4.12.2023 | Okunma Sayısı: 185
Türkiye Barolar Birliği 13. Olağanüstü Genel Kurul toplantısı, 02-03 Aralık 2023 tarihlerinde
TBB Denetleme Kurulu Üyesi Av.Haluk Murat POYRAZ, Baro Başkanımız Av. Sibel TORUN, TBB Delegelerimiz Av. Meltem SARANER YILDIZ, Av. Bülent YÜCE ve Av. Emrullah ÖZSOY katılımı ile gerçekleştirildi.

Programı, Birlik Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Baro Başkanları TBB Delegelerinden oluşan heyetin Anıtkabir'i ziyaretiyle başladı. 

Genel Kurul toplantısını, Birlik Başkanı Av. R. Erinç Sağkan’ın açılış konuşmasının  ardından,TBB Genel Sekreteri Av. Veli Küçük faaliyetler, TBB Saymanı Av. Gökhan Bozkurt bütçe, TBB Başkan Yardımcısı Av. Gürkan Altun gündemde olan meslek kuralları değişikliği hakkında bilgilendirmeleri ile devam etti. 
İki gün süren toplantıda gündemin ana konuları olan; 'Türkiye Barolar Birliği Reklam Yasağı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik", 'TBB Reklam Yasağı Yönetmeliği ile bağlantılı TBB Meslek Kurallarının bazı maddelerine ilişkin değişiklikler', 'hukukun, yargının ve mesleğin gelişimi ve sorunları' ile 'avukatlık mesleğinin geleceğinin planlanması bakımından kota uygulaması' başlıklarında görüş ve öneriler dile getirildi.

Birlik beraberlik ve mesleğimize faydalı değişiklerin yapıldığı Genel Kurulumuzun ülkemize ve hukuk camiasına hayırlı  olmasını dileriz.

ETKİNLİK TAKVİMİ

19.09.2024
AV. SİBEL TORUN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.