TBB BARO SAYMANLAR TOPLANTISI – 22 EYLÜL 2023
Tarih: 23.09.2023 | Okunma Sayısı: 209
TBB BARO SAYMANLAR TOPLANTISI – 22 EYLÜL 2023

22 Eylül 2023 tarihinde Ankara’ da yapılan, TBB Baro Saymanlar toplantısına, Saymanımız Av. Türker TÜRKYILMAZ katıldılar.

Toplantıda; Baroların bütçe işlemlerinin mevzuatta belirtilen şekilde, Barolar arası uygulama birliğinin de sağlanması, Ekonomik gelişmeler ışığında Baro mali disiplinin sağlanması amacı ile ihtiyaç duyulan özellikle sarf malzemelerinin toplu alım yönetimi ile edinilmesi, Barolarımızın ekonomik durumlarını iyileştirmek için yeni mali kaynaklar yaratılması için çalışma başlatılması hususları değerlendirildi.

Bir kamu kurumu niteliğinde olan Baroların,mesleğimize ,meslektaşlarımıza ve vatandaşlarımıza ve dolayısı ile Türk adalet sistemine en üst fayda ile hizmet sunabilmesi adına yapılan bu toplantıyı önemsiyor ve faydalı olacağına inanıyoruz.