TÜBAKKOM 15. DÖNEM 2. GENEL ÜYE TOPLANTISI ANKARA'DA YAPILDI
Tarih: 19.06.2023 | Okunma Sayısı: 211
TÜBAKKOM 15. DÖNEM 2. GENEL ÜYE TOPLANTISI ANKARA'DA YAPILDI

18 Haziran 2023 tarihinde Ankara’da yapılan toplantıya Başkanlığımızı temsilen Baromuz Kadın Hakları Komisyonundan sorumlu YK Üyesi Sayın Av. Arzu ATABAY AKÇEVRE katıldı.
TBB Yönetim Kurulu TÜBAKKOM Koordinatör Üyesi Av. Hicran Kandemir, önceki dönem TBB Yönetim Kurulu TÜBAKKOM Koordinatör Üyesi, Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez, TÜBAKKOM Dönem Sözcüsü Av. Ilgaz Lale Kocakundakçı, İstanbul Barosu Başkanı Av.Filiz Saraç ve Ankara Barosu Başkanı Av. Mustafa Köroğlu’nun da konuşmacı olarak katıldığı toplantıda Depremden etkilenen 11 ilin Baro Kadın Hakları Merkezi/ Komisyonu temsilcilerinin sunumu ile yaşanan sıkıntılara, çözüm yollarına ve verilen mücadeleye dikkat çekildi, dönemsel çalışmalar değerlendirilerek, Kadın Hak ve özgürlükleri, şiddet, demokratikleşme yolunda kadın-erkek eşitliği noktasında etkin mücadele ve yapılabilecekler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.