TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN GELENEKSEL OLARAK VE BU YIL KASTAMONU BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN STAJYER AVUKATLAR ARASI 2024 YILI KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI'NIN KARADENİZ BÖLGE ELEMELERİNE, BARO BAŞKANIMIZ AV.SİBEL TORUN, B
Tarih: 6.05.2024 | Okunma Sayısı: 198
Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından geleneksel olarak ve  bu yıl Kastamonu Barosu ev sahipliğinde düzenlenen Stajyer Avukatlar Arası 2024 Yılı Kurgusal Duruşma Yarışması'nın Karadeniz Bölge elemelerine, Baro Başkanımız Av.Sibel TORUN, Başkan Yardımcımız Av. Ahmet KARAMUSTAFA,  Yönetim Kurulu Üyesi ve Staj Komisyon Başkanı Av. Birsen UÇAR, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Elvan TÜRKMEN KAMBER,Komisyon Üyesi takım çalıştırıcımız Av. Cihan KAMBER , desteklerini hiç bir zaman eksik etmeyen önceki dönem Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Elif GÜNEY KATIRCIOĞLU, yarışma hazırlık ekibinde yer alan Av.Tuğba ŞAHİN, Av.Yaren Eda ÇELİK,  Baromuzu temsilen yarışmacı Stajyer Avukatlarımız; Stj Av.Ebru KIRBAŞ, Stj Av.Ahmet Kerem LİMON, Stj. Av. Zeynep ERSU ve Stj.Av.Çiçek AVCI' dan oluşan ekibimizle katıldık.

Stajyerler arası kurgusal duruşma  yarışması bölge elemesinde günlerce emek, mesai ve gönül  vererek  baromuzu en güzel şekilde temsil eden yarışma ekibimizi yürekten kutluyoruz, bu hazırlık süresince özellikle ekibimizin hazırlanmasına çok büyük destek ve katkı sunan staj eğitim komisyonumuza, meslektaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kusursuz organizasyon için Türkiye Barolar Birliğine, ev sahipliği için Kastamonu Barosu Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerimizi sunuyor, bölge elemelerini birinci olarak tamamlayan Trabzon Barosu ekibini kutluyor ve başarıların devamını diliyoruz.

19.09.2024