ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN HUZURUNDAYDIK.
Tarih: 2.10.2021 | Okunma Sayısı: 460
Baro Başkanımız Sayın Av.Sibel TORUN öncülüğunde,TBB Delegelerimiz,Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ' mozelesine çelenk sunarak, ilke ve inkılaplarına bağlılığımızı yineledik.
Çelenk sunma merasimizinin ardından Baro Başkanımız Sayın Av. Sibel TORUN şeref defterini imza ederek tarihe şu notu düştüler,

"Yüce Atatürk,
Ordu Barosu Başkanı,TBB Delegeleri ve Yönetim Kurulu  olarak huzurunuzdayız.
Çağlara sirayet eden dehanın ve dünya milletlerinin emsal edindiği önderliğinde sayesinde kabaran göğsümüzle  ve sizden aldığımız güçle daima insandan yana olmayı öğrendik.Bu güçle hukukun üstünlüğü ,bu muazzam devleti ,insanın en temel haklarını önceleyerek  tüm hakları ,toprağı,suyu ve tüm canlıları savunduk,savunmaya devam edeceğiz.
Anadolu'da yetismis bir Türk kadını ve Baro Başkanı olarak bu kutsal savunma bilincini ,geleceğin hukukçularına aktarmak için çalışacağıma söz veriyorum .
Rahmet,minnet ve saygı ile..

Ordu Barosu Başkanı.
Av.Sibel TORUN"